Werk aan de winkel met de online winkel Creative-Cables

De winkel www.creative-cables.nl runnen we al 5 jaar namens het merk Creative-Cables in Turijn. Dit was zo’n buitenkans die ik niet kon laten schieten. Het mes snijdt in dit soort situaties aan twee kanten, door iets nieuws te doen (het volledige management van een online winkel) krijg je de kans in de praktijk nieuwe dingen te onderzoeken en te leren.

Dit was een oude droom, een webwinkel met alles erop en eraan en een grote verscheidenheid aan klanten. Ik mag wel zeggen dat dit gelukt is, duizenden klanten hebben hun weg gevonden en creative-cables.nl staat op het netvlies bij veel mensen als die kleine leverancier van al die leuke verlichtingsspulletjes.

Op dit moment ben ik druk bezig met de SEO optimalisatie en Google Adwords campagnes. Dat doe ik niet alleen en daarvoor huur ik een aantal zzp’ers in met kennis van zaken. Daarnaast is er ondersteuning vanuit Turijn als het nodig is.