Webwinkelkeur manifest voor betrouwbaar winkelen

Wij hebben vandaag het Ondernemer Manifest van Webwinkelkeur getekend. Hoewel het juridisch niet zoveel zal doen voor u als klant, is het manifest wel een mooie belofte van ons aan u om netjes zaken te doen.

Zelf (ik ben ook consument) heb ik niets met cowboys die nul kennis hebben van hun producten en alleen maar Chinese troep verzenden. Helaas zijn er ook veel ondernemers die het allemaal niet netjes doen.

Dit manifest bevat de volgende punten:

  • Ik verzamel reviews op een eerlijke manier;
  • Ik dropship niet vanaf consumentensites;
  • Ik houd mij aan e-commerce regels;
  • Ik sta garant voor goede klantenservice en neem klachten serieus;
  • Ik verklaar eerlijk belasting te betalen;
  • Ik communiceer duidelijk en eerlijk.

Laat een reactie achter

Winkelwagen
De waardering van www.bluenow.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.