Verlichting vakantiepark woning

Bent u facilitair manager van een vakantiepark en wilt u standaardiseren op 1 bepaalde armatuur? Sinds 2013 helpen wij onze klanten met het samenstellen en assembleren van armaturen. Door onze samenwerking met vooraanstaande leveranciers kunnen we u helpen de perfecte armatuur voor een vakantiewoning samen te stellen.

Waarom een maatwerk armatuur?

Iets unieks en toch een standaard voor uw vakantiepark. Door bijvoorbeeld te variëren met lichtbronnen krijgt elke vakantiewoning op het park toch een andere uitstraling.

Bluestone Invest vroeg ons bijvoorbeeld om voor haar à kôté studentenhotel siliconen armaturen te leveren in diverse kleuren. Hieronder staan een aantal andere voorbeelden.

Hoe?

Hoe helpen we u met het samenstellen van die unieke armatuur? Wij gebruiken daarvoor een tool waarmee we elke armatuur visueel in elkaar kunnen klikken. Als we de juiste combinatie hebben gevonden dan nemen we de volgende stap.

Offerte en afspraken over levering

Nadat we samen hebben bepaald welke armatuur we gaan samenstellen sturen we een offerte voor akkoord. Daarin staan afspraken over de prijs, levertermijn en betaling. Na online ondertekening en aanbetaling kunnen we beginnen met de assemblage.

Assemblage en CE

De armaturen worden geassembleerd in Turijn, dit doen we als sinds 2013. We werken met CE producten en veel van onze standaard combinaties hebben ook CE.

Winkelwagen
De waardering van www.bluenow.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.