Creative-Cables.nl online winkel

Creative-Cables.nl

site

Twee jaar geleden kwam ik in contact met Creative Cables in Turijn om eens te onderzoeken hoe we hun kabels online konden verkopen in Nederland via een online winkel. Na een onderzoeksfase en het in kaart brengen van alle concurrenten kwamen we tot de conclusie dat er een goede kans van slagen was voor een online winkel in textielkabels. Inmiddels is creative-cables.nl alweer een tijd een feit.

Inmiddels twee jaar verder maakt Creative Cables een stabiele groei door en zijn er 17 online winkels in Europa. BlueNow heeft zeer intensief meegeholpen aan het design en ontwikkeling van de online winkel en heeft nu zelfs een deel in beheer in een franchise concept waarbij we gezamenlijk met het hoofdkantoor in Turijn ook nieuwe producten ontwikkelen.

Het hebben van een eigen online winkel/label maakt het voor BlueNow heel eenvoudig om andere opdrachtgevers (de startende webwinkels) te helpen met de implementatie. We zijn inmiddels namelijk ervaringsdeskundige en weten alles van de marketing en logistiek van een online winkel.

Eigen winkel starten? Neem eens contact op via hb@bluenow.nl

Geef een reactie