Mijn verhaal

Het verhaal van BlueNow

BlueNow is met name het verhaal van Hans Blaauw. Precies 30 jaar geleden bij toeval (of bestaat dat niet?) op school begonnen met ondernemen en de eerste voorzichtige stappen gezet in de Digitale Wereld (software schrijven voor AutoCAD). Nu 30 jaar later ben ik nog steeds bezig met het effectief inzetten van Digitale Technologie voor organisaties die daar behoefte aan hebben.

Tegenwoordig focus ik me op het helpen van retail bedrijven die algehele begeleiding nodig hebben bij het implementeren van een online winkel. De techniek is 1 ding maar er komt nog zoveel meer bij kijken!

De afgelopen 30 jaar ben ik altijd aan de slag gegaan met vragen uit het bedrijfsleven hoe je nieuwe technologie in kunt zeggen. Mijn steevaste antwoord was altijd, DOEN! Schaf bepaalde technologie aan en ga ermee aan de slag. Laat prototypes maken, betrek je mensen erbij en je zult zien dat innovatie om de hoek ligt.

Eigenwijs maar eigentijds

Innovatie gaat altijd over het doorbreken van vaste patronen en buiten de gebaande paden kijken. Om dat te kunnen moet je ietwat eigenwijs zijn. Zoals George Bernard Shaw schreef: “The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore all progress depends on the unreasonable man.”

Eigenwijs en eigentijds ben ik en mijn grootste uitdaging is bij te blijven met nieuwe ontwikkelingen, vanuit mijn optiek is dat niet moeilijk. Voor mij is het aangeleerd gedrag om rond te kijken en te selecteren wat werkt. Wat niet werkt gooi je weg.

En wie ben ik dan wel om je daarin te ondersteunen?

Dat is een goeie vraag en ik probeer daar kort antwoord op te geven in onderstaande lijstje:

  • 25+ jaar ervaringsdeskundige in ondernemen;
  • werkgever en eigenaar geweest van diverse IT bedrijven (Nederland en India);
  • technologie junkie;
  • up-to-date professional;
  • heldere technologie blik;
  • flexibel;
  • betaalbaar;
  • betrouwbaar;
  • gedegen kennis zonder poespas.

En wat is dan het onderscheidende vermogen?

Ik zeg het eerlijk, BlueNow is niet het enige bedrijf dat je kan helpen met E-commerce. Maar….

Omdat BlueNow ervaringsdeskundige is, we runnen ook een eigen webwinkel, kunnen we helpen met fouten te voorkomen.

 

Geef een reactie