Last-mile-delivery met electrische voertuigen

Voor ons merk Creative-Cables zijn we druk aan het inventariseren hoe we nieuwe technologisch hoogstaande transportmiddelen kunnen inzetten. De inzet van drones voor onze pakketten is nog geen reële optie omdat autonoom vliegen in Nederland nog steeds verboden is. Misschien gaat dit op termijn veranderen maar dit laten we over aan de Dronehub in Eelde. Overigens is dit prachtige toekomstmuziek en een geweldig initiatief van de Gemeente Drenthe.

Dichterbij in de toekomst, en ook met het oog op aanstormende overlast van de Zuidelijke Ringweg, zoeken we naar een oplossing voor vervoer tussen ons magazijn en het distributiecentrum van PostNL. Dit vervoer zou bij voorkeur plaats moeten vinden via het fietspad omdat die voorzieningen goed in orde zijn en het er niet te druk is.

Helaas zijn er niet veel vervoersopties maar na een inventarisatie zijn we uitgekomen op een soort Segway met transportbak, een prachtige oplossing.

Met deze optie is er schoon en snel vervoer mogelijk tussen ons magazijn achter de Euroborg en het zakelijke pakketpunt aan de Kieler Bocht.

Dergelijke vormen van transport vergen een behoorlijke investering maar op de lange termijn is dit goed voor de uitstraling van BlueNow.

We houden u op de hoogte van dit nieuwe vervoermiddel.

 

Geef een reactie