banner_main1

Industriële verlichting

Wij bieden industriële opbouw elementen aan voor zakelijk of thuisgebruik. O.a.: metalen wandcontactdozen en stoffen vintage elektrabuis met bevestigingsmateriaal en verdeeldozen.

banner_main1
ENKELVOUDIGE METALEN OPBOUW WANDSCHAKELAAR
LET OP! Dit systeem is niet compatible met 16 mm. buizen. Koop dus altijd de buizen + contactdozen + klemmen en RVS aansluitdoppen.

Creative-Tubes is een Creative-Cables systeem van met stof bedekte, uiterst flexibele en kleurrijke elekrabuizen, perfect voor het creëren van unieke zichtbare elektrische installaties.

Deze enkevoudige metalen opbouw wandschakelaar kan aangesloten worden op 20 mm. Creative-Tubes. Het aansluiten van Creative-Tube op de wandschakelaar is eenvoudig en kan worden gedaan door het gebruik van de (apart verkrijgbare) metalen aansluitdop met M20 schroefdraad.
CREATIVE TUBES
METAAL
OPBOUW
INDUSTRIEEL
previous arrow
next arrow
Shadow

Het begint bij de opbouw

Als je een echt industriële uitstraling wilt creëren dan kun je beginnen bij onze stoffen elektrabuis en metalen opbouw contactdozen. De elektrabuizen van 20 mm. zijn te mooi om weg te werken. LET OP! Koop altijd buizen + contactdozen + klemmen + aansluitdoppen.

Dit wil jij toch ook in je huis of bedrijf?

Onze opbouwmaterialen passen heel goed bij een oude stenen muur.

Verdeel- en wandcontact dozen

Als de stoffen buizen mooi zijn bevestigd dan heb je verdeel- en wandcontactdozen nodig. Onze industriële metalen dozen passen perfect bij de 20 mm. stoffen elektrabuizen.

Stoffen buizen met de dozen verbinden

Om de 20 mm. stoffen buizen aan te sluiten heb je aansluitdoppen nodig. We hebben doppen voor de metalen dozen maar ook doppen om via M10 aan te sluiten op plafondkappen en fittingen.

Industriële buislampen

Voor de finishing touch voor je industriële look zijn de S14d buislampen perfect. Wij hebben een hele mooie selectie.

Winkelwagen
De waardering van www.bluenow.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.