Webwinkel starten

store

Webwinkel starten

TIP: kijk eens op onze blog growcrazy.nl voor hoe u online groei kunt bewerkstelligen.

Zeg nou zelf, wat is er mooier en beter om met een ervaringsdeskundige uw online succes te starten.

Met ruim 25 jaar ervaring in het IT vak heb ik me de laatste twee jaar met name gericht op het starten van een online activiteit waarmee ik een stabiel bedrijf heb opgebouwd met een goed toekomstperspectief.

Dit is geen blabla verhaal over “how to make the next million” maar gewoon Groningse nuchterheid gecombineerd met de slimme inzet van technologie/marketing om een bepaald doel te bereiken. Dit doel is duidelijk, online verkopen van een product of dienst zonder enorme budgetten tot de beschikking te hebben.

Mijn ervaring

Toen ik twee jaar geleden begon zag ik een niche product wat te duur was in mijn ogen en daar ben ik vol op gesprongen. Welk product? Eh, strijkijzersnoer 🙂

Een prachtig en ongecompliceerd product wat ik samen met een bedrijf in Turijn produceer en verkoop. We doen dit via de site www.creative-cables.nl en deze was ook de blauwdruk voor 17 andere winkels in Europa.

Met mijn aanpak en Creative Cables als realtime en lopende business case (we groeien nog steeds en we tonen dat transparant) kunnen we samen komen tot een mooie online ervaring. We doen dat met elkaar en we hebben geduld nodig. Als je niet de investeringen van een Zalando of Bol.com kunt doen dan is geduld en vastberadenheid het enige wat werkt.

Wat is het aanbod?

Ik ga je helpen met het opzetten van uw E-Commerce activiteiten. We gaan samen van technisch naar online marketing en vragen waar nodig advies van specialisten. De basis die nodig is om online te verkopen doen we zelf.

Er zijn veel klik en klaar oplossingen op de markt maar dat is de technische kant. Ze vertellen u weinig over:

  • logistieke processen;
  • leveringen binnen de EU;
  • uitbesteden logistiek;
  • Google Adwords;
  • tools om zaken met een beperkt budget te managen;
  • Social media;
  • BTW;
  • factureren.

In een serie brainstorm sessies kunnen we bepalen hoe we je het beste op weg kunnen helpen en welke kennis er al aanwezig is. Ik beloof geen gouden bergen want alles is afhankelijk van het product en je vermogen om er veel tijd en wat geld in te steken. De volgende kreet zegt het allemaal:

Go big – Go niche or go HOME!

Je mag zelf bepalen of het go niche of go big moet zijn.

Wie zoek ik?

Mijn klanten zijn mensen of bedrijven die met een beperkt budget het maximale resultaat willen behalen.

Wat kost het?

Voor de brainstorm sessie brengen we een vast bedrag in rekening en voor maandelijkse begeleiding ook. We praten niet alleen maar. Met een gedegen technologie kennis en 25 jaar ervaring help ik je graag op weg!

Je kunt contact opnemen via hb@bluenow.nl of via 06 – 430 44 656

Direct afspraak boeken in mijn agenda? Dat kan hier.